Aktuell baninformation

Starter

Banan är nu rekordtidigt öppen med sommar greener, vi håller tummarna att inga bakslag med vinter kommer så vi kan öppna våra sommar tees snart. Alla greener är klippta 5mm samt behandlade och ny rullade idag fredag. Bunkrar krattade samt bytt hålplacering på samtliga hål. Vi har även fått upp våra nya teeskyltar och dom gamla kommer demonteras i snar närtid.

Lite tråkigt att konstatera att golfaren är mycket dålig på att laga nedslagsmärken speciellt på par tre hålen. Banpersonalen räknade till minst 20 oreparerade nedslagsmärken på nästa alla greener...

Hur tänkte man då? Som golfare borde man vara mån om att reparera dessa då spelet på green blir betydligt roligare och rättvisare. Skadorna blir långvariga speciellt nu på vårkanten, så SNÄLLA laga Era nedslagsmärken VARJE gång och laga gärna ett till 😊 för den som inte orkade. TACK!!

Bilförbud gäller självklart tillsvidare på hela banan inklusive övningshålen på grund av känslighet och blöta banor. Vi kommer informera så snart bilförbudet hävs.