Aktuell baninformation

Invintring

Måndag den 5 november stänger vi "sommarbanan". Man kommer kunna spela från matta till vinterhål dagar utan frost eller snö. Samtliga par 3 hål har nya mjukare mattor som är riktigt trevliga att slå ut med järnklubba. Dom övriga hålen har en lite hårdare mattyta men skall som oftast peggas upp...

VARFÖR?

Jo, det handlar inte om väder eller datum det handlar om tid för återhämtning. För att vi skall kunna leverera en bra bana under högsäsong (den tid då vi har mest spel) måste ett antal åtgärder göras på banan. Speciellt på våra greener och tees, dessa skall bland annat hålpipas i oika djup och diametrar i RÄTT TID för att sedan lämnas öppna för att få ner syre och släppa ut gas. Vi vill inte riskera en sen start 2019 då våren är fantastiskt viktig för klubben och våra greenfee gäster. Vi hoppas Ni har överseende med detta och lämnar till GML att utföra det arbete som krävs för att öppna hela banan i tid till Påsk. (med reservation för väderutvecklingen)

TACK alla Ni som förstår!