Juniorträning 2017

OBS! Uppdaterad information vad gäller höstens träningar fr.o.m. 15 september angående träningstider!

Nu är det dags att anmäla sig till vårens knatte- och juniorträningar här på Strömstad GK. Anmälan till träningarna finner du längre ner på den här sidan.

Träningarna kommer att hållas av vår nye Pro Thomas Hunter och vi kommer att dela in barnen i olika grupper och tider för att få så bra träningar som möjligt. Om det blir många barn som vill träna så kommer vi att utöka med fler tider och dagar och likaså om det är stort intresse från tjejer så kommer vi starta en tjejgrupp.

Tanken är också att vi ska göra iordning våra 3 övningshål med flera tees (utslagsplatser) och vi rekommenderar alla killar och tjejer samt föräldrar att använda dessa hål till att träna och spela på. Vi är lyckligt lottade med att ha dessa vackra "extra hål" till träning och vi kommer att använda dessa en hel del i vår knatte- och juniorträning under året.

För att klubben ska få så bra träningar som möjligt behöver vi även föräldrar som hjälper till. Du behöver inte vara golfare för att hjälpa till. ALLA föräldrar som anmäler sig som ledare kommer att få en utbildning av Thomas för att alla ska göra det så bra som möjligt för våra knattar och juniorer.

I år kommer det även att finnas klubbkläder med klubbens enblem att köpa i juniorstorlekar. Priser återkommer vi med.

För medlemsavgifter samt medlemsansökan klicka här.

Måndagar:

kl 17-18 för de mellan 9-11 år

Tisdagar:

kl 17-18 för de mellan 12-14 år

kl 18-19 för de mellan 15-21 år

Lördagar: Endast för de som inte tränar i annan grupp under veckan!

kl 10-11 för alla

Välkommen till en ny spännande och härlig golfsäsong på Strömstad Golfklubb!

Thomas (Pro) och Nicklas (Klubbchef)

OBS! Klicka i rutan "Jag är inte en robot" innan du skickar in anmälan!

Vid frågor kontakta Thomas på pro.stdgk@gmail.com eller +46702019839