Juniorträning våren 2018

OBS! Uppdaterad information vad gäller vårens träningar fr.o.m. 1 maj 2018 angående träningstider.

Nu är det dags att anmäla sig till vårens knatte- och juniorträningar här på Strömstad GK. Anmälan till träningarna finner du längre ner på den här sidan.

Träningarna kommer att hållas av vår Pro Thomas Hunter tillsammans med ledare, vi kommer att dela in barnen i olika grupper och tider för att få så bra träningar som möjligt. Om det blir många barn som vill träna så kommer vi att utöka med fler tider och dagar.

Tanken är också att vi ska göra iordning våra 3 övningshål med flera tees (utslagsplatser) och vi rekommenderar alla killar och tjejer samt föräldrar att använda dessa hål till att träna och spela på. Vi är lyckligt lottade med att ha dessa vackra "extra hål" till träning och vi kommer att använda dessa en hel del i vår knatte- och juniorträning under året.

För att klubben ska få så bra träningar som möjligt behöver vi även föräldrar som hjälper till. Du behöver inte vara golfare för att hjälpa till. ALLA föräldrar som anmäler sig som ledare kommer att få en utbildning av Thomas för att alla ska göra det så bra som möjligt för våra knattar och juniorer.

För medlemsavgifter samt medlemsansökan klicka här.

Välkommen till en ny spännande och härlig golfsäsong på Strömstad Golfklubb!

OBS! Klicka i rutan "Jag är inte en robot" innan du skickar in anmälan!

Vid frågor kontakta Thomas på pro.stdgk@gmail.com eller +46702019839