Medlemsansökan

Bli medlem och betala för 2018 nu och få resten av 2017!

Som fullvärdig medlem (från 26 år) är kravet att äga eller att hyra en spelrätt. En spelrätt kostar 5000 kr om du köper den av klubben, men du kan välja att dela upp betalningen i 5 år och då betalar du 1000 kr/år. När du har betalat 5000 kr tillfaller spelrätten dig.

Om medlem erlagt spelrättsavgift under ex två år och därefter upphör att betala medlemsavgift förfaller rätten till spelrätt och betalda avgifter återbetalas ej.

Det är endast fullvärdiga medlemmar som kan ta del av och utnyttja greenfeerabatter och samarbetsavtal med andra klubbar.

Vill du skriva ut medlemsansökan och posta den så finns en länk längst ner på sidan.

Här nedan väljer du vilken typ av medlemskap du önskar i Strömstad GK.

För mer information om varje medlemsform, se under medlemsavgifter.

Innan du skickar in din ansökan kolla en extra gång att du skrivit rätt samt kryssat för rätt medlemsform.

För att skicka in ansökan kryssa i rutan "Jag inte är en robot" och klicka sedan på "Skicka".