Medlemsansökan

Välkommen till oss på Strömstad GK!

Vi erbjuder olika typer av medlemsskap och nedan kan du fylla i din medlemsansökan.

Bra att veta:

Som fullvärdig medlem (från 26 år) är kravet att äga en spelrätt. En spelrätt kostar 2000 kr om du köper den av klubben.

Det finns även medlemmar som säljer sina spelrätter privat. Kontakta då dessa direkt.

Om medlem erlagt spelrättsavgift under ex två år och därefter upphör att betala medlemsavgift förfaller rätten till spelrätt och betalda avgifter återbetalas ej.

Det är endast fullvärdiga medlemmar som kan ta del av och utnyttja greenfeerabatter och samarbetsavtal med andra klubbar.

Är du nybörjare erbjuder vi ett Prova-på medlemsskap där även Grönt kort utbildningen ingår.

Vill du hellre skriva ut medlemsansökan och posta den så finns en länk längst ner på sidan.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor.
Telefon +46 526 617 88 eller mail kansli@stdgk.se

Här nedan väljer du vilken typ av medlemskap du önskar i Strömstad GK.

För mer information om varje medlemsform, se under medlemsavgifter.

Innan du skickar in din ansökan kolla en extra gång att du skrivit rätt samt kryssat för rätt medlemsform.

För att skicka in ansökan kryssa i rutan "Jag inte är en robot" och klicka sedan på "Skicka".