Viktigt meddelande gällande tidningen Svensk Golf

Svensk Golf

Svensk Golf är Sveriges mest lästa golftidning. En självklar vän i varje golfares liv, där vi bjuder på smarta instruktionstips, de vassaste utrustningstesterna och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor, intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer – allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

Från maj 2020 kommer Svensk Golf inte längre att vara en del av ditt medlemskap i en golfklubb och automatiskt trilla ner i din brevlåda varje månad. Tidningen kommer istället att leva vidare och utvecklas i prenumererad form, likt andra populära titlar som Café, Icakuriren, Vagabond eller Åka Skidor.

Utkommer 6 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2020-06-02!

LÄs mer och beställ https://www.dintidning.se/SG5958

Till Norska adresser tillkomer ett porto på 20 Sek per nummer.

För varje prenumeration får klubben en bonus på 40 kr som går till Juniorverksamheten.