Strömstad GK söker ny klubbchef

Strömstad Golfklubb söker klubbchef

Strömstad GK:s är Sveriges västligaste bana och ligger i en fantastiskt vacker natur, som skapad för golfspel. Många av hålen ringlar sig mellan branta klippformationer med spektakulära vyer i det typiska nordbohuslänska landskapet. Vi har en 18-hålsbana samt 4 övningshål. Klubben firar 50 år i år och har ca 1000 medlemmar: www.stdgk.se

Är du rätt person att leda klubben nu och in i framtiden? Driva och utveckla anläggningen så att den fortsätter att vara attraktiv för medlemmar och gäster? Välkommen med din ansökan!

Tillsammans med personalen och våra entreprenörer vill vi att du leder klubben med stort fokus på fungerande daglig verksamhet, utveckling och långsiktig planering. Du ska skapa goda relationer med medlemmar, gäster, företag och näringsliv.

Tjänsten är heltid med så kallad årsarbetstid, under april-oktober ingår helgarbete.

Skicka din ansökan senast den 18 september med CV och referenser till ordförande Staffan Almhede på e-post: staffan.almhede@gmail.com . Vid frågor eller ytterligare information kontakta Staffan på tel 070-6495047. Tillträde efter överenskommelse helst från 1 december 2017.

Läs mer om jobbet på www.stdgk.se/sv/klubb/stromstadgk-soker-klubbchef