Årsmötet är inställt! Vi återkommer med ett nytt datum, Styrelsen!
Här kommer senaste nytt beträffande vad som gäller för golfklubben i kölvattnet av den trista utvecklingen av Coronaviruset.

Det kan knappast ha undgått någon att det nu skiljer sig från dag till dag vad som gäller i samhället i stort och därmed också oss som samhällsaktör i det lite mindre perspektivet.

Vi måste därför i nuläget ställa in årsmötet och bolagstämman 28/3. Golfförbundet har gått från att klubbarna ska agera försiktigt till att nu starkt rekommendera att inga möten bör hållas då besökarantalet överstiger 25 personer. Att hålla ett möte då skulle kunna innebära att inte alla som vill komma får tillträde och då blir mötet med automatik ogiltigt eftersom regelverket säger att alla som vill delta på mötet har denna rätt bland annat för att utöva sin rösträtt.

Vi vill därför be att få återkomma med färskare information så snart vi vet mer, men i nuläget är både årmötet och bolagsstämman uppskjutna. Vi ska då även klargöra hur vi gör med formalia eftersom vi då inte kommer att kunna följa stadgarna till punkt och prickar.

Återigen ber vi om ursäkt för att förhållanderna ändras men det är omständigheter som vi tyvärr inte rår på. Vi får glädjas åt att golfen kan bli en fristat i sjukdomstider och att årets golfsäsong blir bra!

Staffan Almhede

Ordförande styrelsen för Strömstads Golfklubb