STRÖMSTAD GOLFKLUBB ÖPPNAR BANAN MED SOMMARGREENER PÅ FREDAG 20/3!
VÅREN HAR KOMMIT TILL STRÖMSTAD GOLFKLUBB

BANAN ÖPPNAR MED SOMMARGREENER PÅ FREDAG 20/3 KL 09.00! GREENERNA KOMMER VARA NY KLIPPTA OCH VÄLTADE. VI ANVÄNDER OSS AV MATTOR PÅ TEES.

VID FROST SÅ ÖPPNAR BANAN NÄR FROSTEN ÄR BORTA.

GOLFBILS FÖRBUD TILLSVIDARE.

RECEPTIONEN OCH SHOPEN

RECEPTION/SHOP ÄR ÖPPEN FÖR BOKNING MELLAN 08.00-16.00. NI KAN ÄVEN BOKA VIA VÅR HEMSIDA ELLER PÅ MIN GOLF.SE!

NI KAN ÄVEN BOKA LEKTIONER OCH LEKTIONSPAKET HOS THOMAS. SHOPEN ÄR FULLD MED ÅRETS NYHETER! DEMOKLUBBOR FINNS I SHOPEN SOM NI KAN TA MED ER TILL RANGEN FÖR ATT TESTA.

THOMAS OCH MAGGAN HÄLSAR ALLA VÄLKOMNA TILL SHOPEN.

RESTAURANGEN

RESTAURANGEN KOMMER ÖPPNA PÅ FREDAG. RESTAURANGENS ÖPPETTIDER ÄR MELLAN 10.00-14.00.

MENYN KOMMER VARA LITE MINDRE NU I BÖRJAN AV ÅRET.

ELLINOR MED PERSONAL HÄLSAR ALLA VÄLKOMNA TILL RESTAURANGEN.

CORONAVIRUSET

MED ANLEDNING AV DEN RÅDANDE SITUATION I SVERIGE AVSEENDE SPRINDNING AV CORONAVIRUSET VILL VI FRÅN STRÖMSTAD GOLFKLUBB INFORMERA OM FÖLJANDE:

VÅRA SANITETSUTRYMMEN STÄDAS REGELBUNDET MED DESINFEKTIONSMEDEL. VI KOMMER ÄVEN SE ÖVER OM YTTLIGARE ÅTGÄRDER BEHÖVS VIDTAS FÖR DESSA UTRYMMEN.

VI FÖLJER LÖPANDE UTVECKLING AV SPRIDNINGSFÖRLOPPET OCH ÅTERKOMMER MED INFORMATION OM HUR DETTA KOMMER ATT PÅVERKA STRÖMSTAD GK:S MEDLEMMAR OCH GÄSTER.

ÅRSMÖTET 28/3 KL 16.00

ANGÅENDE ÅRSMÖTET SÅ KOMMER DET MER INFORMATION EFTER STYRELSEMÖTET PÅ MÅNDAGEN DEN 23/3!

VÄLKOMNA STRÖMSTAD GOLFKLUBB