logo

Månadsbrevet Februari

Årets fakturering

Efter många turer så är årets fakturering äntligen sjösatt. Det har varit stora problem med ett sk. integrations-program som flyttar information från golfens-itsystem (GIT) till vårt bokföringsprogram. Det kan dessvärre fortsatt vara felaktiga fakturor ute, kontakta oss då gärna per mail så skall vi rätta till detta snarast.

Vi beklagar missödet och hoppas det inte åsamkat Er allt för mycket besvär.

Nya regler 2019

Som många av Er redan uppmärksammat har vi fått nya regler som skall underlätta spelet för oss alla både tidsmässigt och tolkningsmässigt. Vi kommer under februari att publicera en ny regel om dagen... senare under våren kommer vi erbjuda klubblokala utbildningar för dom som vill veta mer.

Mycket finns att läsa på: https://www.randa.org/sv-se/rog/2019/pages/players-edition

Frivilliga insattser

Säsongen närmar sig och med det en hel del små pyssel som behöver göras på banan vid drivingrangen och runt klubbhus området både innan säsongen startar och under säsongen. Mycket av detta utförs av frivilliga insatser och några av Er har redan anmäl intresse via vår medlemsundersökning 2018. Vi kommer samlas under februari för att försöka samordna på bästa sätt. Känner Du Dig manad? Kontakta oss gärna!

Det betyder otroligt mycket för klubben dessa insatser!

Vi hälsar Askengren Fastighetsmäklare välkommen som ny sponsor 2019. Dom kommer bland annat att synas vid vårt klubbhus med aktuella objekt och även vara med och sponsra en tävling under tävlingsveckan. Fantastiskt trevligt och vi ser verkligen fram emot ett för oss båda ett givande samarbete.

Vildsvin på banan...

Tyvärr närmar sig dessa bestar, vildsvinen vår bana. Vi har redan haft ett flertal besök vid övningshål 2, turligt nog har dom inte varit på banan utan i dess närhet. Tillsammans med kommunen försöker vi nu på alla sätt försöka hitta en hållbar lösning för att få bort denna sanitära olägenhet.

Inte nog med att dom förstör mark otroligt effektivt, vår bana är ju också ett populärt strövområde vars trygghet vi måste värna om.

2019 händer det...

Under 2019 kommer en hel del att hända på Strömstad golfklubb. Vi kommer bland annat att måla fastigheter och fortsätta vårt uppfräschnings arbete runt vårt klubbhus. Vi kommer även under 2019 att investera ca 1 miljon extra på förbättringar på banan utöver budget såsom tee renoveringar etc.

Detta arbete är en del av planen att göra Strömstad Golfklubb attraktivare för framtiden.

Världshandicap system WHS 2020

”Det är oerhört viktigt att golfaren under 2019 registrerar så många handicapronder som möjligt.”