logo

Då var vi framme vid årets sista månad i almanackan och det har blivit dags för det sista medlemsbrevet för 2017. Det blir också mitt sista som klubbchef på Strömstad GK.

Du kan läsa om följande i årets sista brev:

* ny klubbchef

* ekonomin

* fakturering av årsavgifter för 2018

* banan

* puttävling i vinter

* rea i shopen

* tävlingar 2018

* öppettider

Ny klubbchef

Klubben har anställt en ny klubbchef och han heter Joacim Carlzon och kommer närmast från Torreby GK där han har haft samma tjänst. Han har även arbetat på Torrebys kansli. En mer utförlig presentation om sig själv kommer Joacim att ge så fort han blivit varm i kläderna. Ni som var på budgetmötet har träffat honom då han var där och presenterade sig kort.

Joacim börjar sin anställning på Strömstad GK 1 januari.

Ekonomin

Som visades på budgetmötet samt också framgår av det utskickade underlaget inför mötet så följer ekonomin den av styrelsen fastlagda budgeten/planen. De kostnader som vi får i samband med asfaltering på banan och renoveringen av köket har lagts på årets kostnader vilket gör att resultatet blir något sämre än planerat i år men ekonomin tilllåter detta. Vi har idag en bra och stabil ekonomi med ett positivt kassaflöde!

Fakturering av årsavgifter för 2018

Även om det fortfarande är en månad kvar av året så är planeringen och arbetet redan igång med nästa års fakturering. Budgetmötet fastslog årsavgifterna enligt utskickat underlag, dvs ingen höjning av avgifterna (ja om man räknar bort den utjämningen till jämna hundrakronor istället för att sluta vissa avgifter med 99 som gjorts tidigare).

För att underlätta arbetet med faktureringen ber vi dig som vill ändra ditt medlemskap att maila det till kansli@stdgk.se senast sista december. Fakturorna för nästa år kommer att skickas ut runt den 10 januari.

Banan

Ni som har varit ute på klubben eller följer oss på Facebook har sett att asfalteringen nu är klar på de delar av våra vägar som planerats. Återstår en del arbete med att fylla på med grus på sidorna.

Vidare har greenerna knivluftats samt inhängnats med orange snönät eller med rep. Var vänlig och respektera de avspärrningar som satts upp.

Arbeten som kommer att göras under vintern är bland annat slyröjning och lite dikesrensning.

Puttävlingar i vinter

Den från i fjol så populära vinterputtningen i klubbhuset startar återigen i morgon lördag och kommer sedan att spelas onsdagar och lördagar.

Samling kl 17,45 på onsdagar och kl 9,45 på lördagar.

Startavgift är 40 kr.

Rea i shopen

Nu är det julrea i shopen!

Fynda årets klubbor, skor, kläder, bollar mm till fantastiska priser. Upp till 70% rabatt!

Passa även på och köp ett lektionspaket i julklapp till någon nära och kär (ja det är ok att köpa till sig själv också). Pris 1195:- för 5 lektioner och 20 st hinkar med bollar på rangen. Å självklart så använder sig Thomas av Flightscope och videoanalys för att utveckla din golf.

Shopen har öppet lördagar kl. 13-15 samt söndagar kl. 10-12 fram till och med 23 december. Du kan även kontakta Thomas för att bestämma en tid på +46 70 201 39 98.

Tävlingar 2018

Tävlingsprogrammet för nästa år börjar att ta form och kommer att så fort det är klart att presenteras. Några nya spännande tävlingar kan lovas. En nyhet är att Comforts onsdagstävling försvinner (men lugn Comfort kommer att dyka upp på ett annat ställe istället) och istället kommer det att spelas herrgolf på onsdagar. Och för att göra det så jämlikt det bara går så kommer det att vara damdagar på torsdagar. Mer information om dessa och andra nyheter kommer att dyka upp under våren.

Ni som är sugna på att spela BDGFs seniortour (seriespel) så finns speldatum och bana att finna på klubbens hemsida under Tävlingar.

Golfveckan 2018 kommer att spelas vecka 31, dvs 30 juli till 3 augusti.

Öppettider

Kansliet och reception håller jul- och nyårsstängt från och med lördag 2 december och öppnar åter måndag 8 januari. Mailen kommer kollas under tiden, dock ej dagligen, samt besvaras så fort det är möjligt.

Tack!

Ja, då var jag framme vid de sista raderna och jag vill passa på och tacka alla medlemmar, personal, entreprenörer, styrelse och sponsorer för fantastiska år. Det har varit hårt arbete men samtidigt med mycket skratt och glädje och jag har gått till arbetet, ja i alla fall nästan alla dagar, med glädje och sett fram mot arbetsdagen då den ena dagen inte har varit den andra lik.

Önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År samt stort lycka till med golfspelet.

Vi ses!

Nicklas