Medlemsbrevet Mars 2018

Strömstad Golfklubbs Årsmöte 2018

Då var årets årsmöte avklarat, vi tackar alla engagerade medlemmar som ställde upp på Lördagens möte där det också traditionellt bjöds på kaffe med dopp. Sven Moosberg var dagens ordförande han höll i mötet och klubban på ett korrekt och enkelt sätt, vi Tackar honom för detta. Strömstad Golfklubbs ordförande Staffan Almhede tackade av Thor Ullestad som varit klubben trogen med Golfkrogen i hela 21 år! Unbeateble!! Thor premierades med en special beställd tröja med tryck samt en bukett vackar blommor även Nicklas Andersson avtackades dagen till ära efter sin tid som klubbchef också han med en bukett blommor och önskades lycka till i framtiden.

Staffan passade även på att hälsa vår nya krogägare Ellinore Adolfsson välkommen och lycka till med en bukett blommor.

Istäckta greener

Vintern vill inte riktigt släppa greppet om oss ännu tydligen men GML jobbar febrilt på alla fronter för att göra banan spelbar så fort som möjligt. Dessvärre ser det inte ut som vi lyckas öppna till påsken som vi hoppats på... detta på grund av dom kalla nätter som ligger kvar. Några av våra medlemmar, Calle och Stig har sett till att bänkar, papperskorgar samt bolltvättar kommit ut på sin rätta plats (TACK för hjälpen!).

Så nu håller vi tummarna att moder natur släpper loss våren så vi alla kan komma ut på grönbete.

Galna, spektakulära och alldeles underbara Dubai!

Det känns onekligen rätt skönt att veta att det alltid finns sol och värme bara sex timmars flygresa bort. Vi bytte snöslask och vintergreener mot värmande sol och fantastiska golfbanor och åkte till spektakulära Dubai för att uppleva galna byggnadsverk och golfbanor med vyer vi inte trodde fanns.

ALLA vi på Strömstad Golfklubb önskar ALLA Er ...

En RIKTIGT GLAD PÅSK!!

Ny kortläsare

Thomas har med hjälp av Anders fått upp en ny kortläsare för att slippa driftstörningar under säsongen. Den är provkörd och nu klar för att använda. Drivingrangen planerar vi öppna på långfredagen, fulltankad och klar för träning!

Assisterande distriktsdomare

Vi kan stolt deklarera att klubben idag har två godkända assisterande distriktsdomare efter utbildning samt godkända prov under en helg i mars månad. Staffan Rothelius och Ola Åhlund, kända medlemmar i klubben som man nu kan rådfråga vid tveksamheter i tävlings/regelfrågor.

Golfen Dag 2018

Notera gärna Golfens Dag 26 maj då vi tillsammans skall försöka få fler glada golfare till klubben. Strömstad golfklubb kommer arrangera flera olika aktiviteter den dagen och vi uppmanar alla att ta med en kompis/bekant för att testa på detta underbara spel. Vi återkommer med ytterligare information när det närmar sig.