logo

November månad, vintertid, kyliga nätter och mornar med frost men fortfarande har vi en bana i bra och fin kondition att spela på och det trots allt regn vi fått.

* Banan

* Tidbokning/Bollränna

* Budgetmöte

* Följ oss på Facebook

* Planering inför 2018

* Öppettider

Banan

Ni som gillar och följer oss på Facebook har sett att arbetet med asfaltering av en del av vägarna inom banan har börjat. Hittills så har grundarbetet gjorts och vi hoppas att få själva asfalteringen också gjord den närmaste tiden.

Vi har gått över till att slå ut från mattor på par 3-hålen och kommer under kommande vecka att flytta ut fler och fler tees till mattor.

Till veckan kommer också GML att börja lufta fairways och greener. Det innebär att vi kommer att stänga greenerna för spel från och med måndag 13 november och istället spela mot vinterhål.

Var vänlig och respektera de avspärrningar som sätts upp kring greener och tees.

Tidbokning/Bollränna

Tidbokning gäller fram till och med söndag 5 november därefter gäller bollränna vid första tee.

Budgetmöte

Kom ihåg budgetmötet lördag 25 november.

Vi börjar med en information från styrelsen kl. 14.00 följt av budgetmötet kl. 14.30.

Handlingar till budgetmötet kommer att finnas tillgängliga på hemsidan samt i klubbhuset/kansliet från och med fredag 17 november.

Följ oss på Facebook

Håll dig uppdaterad över vad som händer på klubben genom att gilla oss på Facebook.

Planering inför 2018

Arbetet med planering av olika aktiviteter och, inte minst, tävlingsprogram för 2018 pågår för fullt och kommer att presenteras på klubbens hemsida så fort det är klart. Allt för att du ska kunna planera din golfsäsong i så god tid som möjligt.

Öppettider

Reception och shop kommer att hålla öppet alla dagar kl. 9-13 fram till och med söndag 12 november.

Från och med måndag 13 november är reception och shop öppet måndag-fredag kl. 10-13 om banan är öppen.

Kansliet är öppet till och med 1 december måndag-fredag kl. 10-13.

Nicklas, klubbchef