Medlemsbrevet April 2018

ÄNTLIGEN, banan öppen

Så fick vi öppnat banan. Nu är alla förberedelser gjorda för att säsongen skall bli FANTASTISK. Det vi nu väntar på är värmen, mossa börjar växa redan vid 4 grader och gräset kräver minst 8 grader innan det sätter fart. Så vi ser nu fram emot att moder natur levererar våren och sedan sommaren... Till veckan kommer vi att stödså banan med förhoppning att den utlovade värmen kommer.

Majorseger för Pernilla Lindberg

Åtta särspelshål krävdes mot koreanskan Inbee Park innan 31-åringen från Bollnäs kunde avgöra ANA Inspiration 2018 och traditionsenligt hoppa i Poppie’s Pond. Pernilla Lindberg, vars team består av coacher från Swedish Golf Team, är nu Sveriges sjätte golfspelare att vinna en major.

Golfvärdar

Som en av ganska få Klubbar i Sverige försöker vi jobba aktivt med golfvärdar på helgerna då det är välbokat. Nu behöver vi förstärkning inför säsongen 2018. Intresserad?? Kontakta då kansliet eller Barbro Klock som är samordnings ansvarig för våra golfvärdar.

Detta är ett fantastiskt och uppskattat sätt att ta emot besökande till klubben med ett "Välkommen". Man delar med sig av tips/råd samt informerar gästerna om våra olika fasiliteter. Alla som ställer upp bjuds på lunch av klubben samt kaffe under dagen av Ellinore på Golfkrogen.

Klubben är ytterst tacksam för det bidrag Du kan ge för att göra vår bana ännu attraktivare.

Juniorhus

Nu börjar juniorhuset att skapas med Janne Carlsson i täten. Tanken är att våra juniorer ska kunna hänga lite mellan träningar, spel och avhämtning/upphämtning när dom är på klubben. I nuläget har vi bordtennisbord samt X-box, möjlighet att värma mat och schilla i soffan. Senare hoppas vi kunna även skapa träningsmöjligheter under vinterhalvåret.

Har Ni något som skulle passa i ett ungdomsrum och inte används hemma tar vi tacksamt emot detta till våra juniorer.

Pro Thomas

Träning på "G", Thomas har fullt upp med träningar varje dag. Passa på att boka Din tid för att förbättra sommaren spel.

Drygt 20 dagar kvar till Golfens dag

324 klubbar har anmält att de är med och arrangerar Golfens dag den 26 maj. Passa på att få med Din kompis, släkting eller någon annan som Du skulle vilja spela med på denna perfekta prova på dag. Tider och innehåll kommer inom kort.

Greenfee biljetter

Då det florerar en hel del gamla ogiltiga grennfeebiljetter från tidigare år vill vi härmed informera om att dessa inte gäller längre. Klubben har tagit fram nya numrerade biljetter med ett års giltighet som fortsättningvis kommer att gälla.

Konferens möjligheter

Under maj månad kommer vi ordingställa det lilla octagonhuset till ett konferens/mötes rum som kan nyttjas av klubbens kommiteér och arbetsgrupper. Vi kommer även att kunna hyra ut den till företag/privatpersoner som vill kombinera konferens med lite golf eller bara kunna sitta i möte på annan plats än på arbetsplatsen i lugn och ro i en underbar miljö.

Glöm inte friskvårdsbidraget!