logo

Medlemsbrevet Augusti

MultiQ Betalterminal

Skälet till att vi varit utan en fungerande betalterminal är att bankerna inte längre klassar gamla terminalers kortläsare som säkra längre inför framtida krypteringar. Detta drabbar alla branscher i hela Sverige och inte bara golfen. Dessutom med endast ett halvårs framförhållning... Tidigare gällde allt till minst 2020 men sedan ändrade bankerna på det. Därav måste det skapas en ny terminal som klarar framtidens krav. Den nya är byggd på en helt ny teknik och med en betalning via PayEx. Man har valt att inte använda hårdvara för kortbetalning utan att gå med webbetalnings funktioner.

Att man var tvungna och lansera den nya terminalen före den var fullt utvecklad är påtryckningar från klubbarna givetvis och det arbetas kontinuerligt med mer funktioner.

Sedan har vi i Sverige GIT som allt måste anpassas till men det jobbas med nya funktioner hela tiden.

Stor tillgänglighet

 

Nu äntligen kan Du boka starttid, checka in, betala, få scorekort samt justera Ditt Hcp efter ronden i vår nya betalterminal som står i klubbhushallen som Ni vet är öppen ALLA DAGAR 06.00-22.00. Detta ökar igen tillgängligheten för våra spelare avsevärt.

Så nästa gång Du skall ut och spela, prova gärna den nya terminalen…

Ny gångbelysning

Hösten närmar sig och vi jobbar nu förfullt för att få igång den nya belysningen till klubbhuset som sponsras av Norlys AB i Strömstad. Belysningen kommer att bestå av 6st stilfulla pollare med fallande belysning som lyser upp gången samt tre ståtliga stolpbelysningar på parkeringen. Nästan som man längtar till hösten…

Klubben är mycket tacksamma för bidraget då man varit utan bra belysning länge och ser fram emot invigningen under september månad.

Sponsorer 2019

Känner Du någon som vill synas på banan och kanske vill vara sponsor i klubben?

Hör av Dig till klubbchefen Joacim Carlzon som nu kommer starta arbetet med sponsorer under hösten. Att exponeras på en golfbana är en god placering av marknadsföring pengar, trogna kunder med stabil ekonomi till ett på årsbasis mycket förmånligt pris. Vi anpassar naturligtvis reklamen efter önskemål så att effekten blir bästa möjliga. Först ut, bästa platsen!

Kontakt: intendent@stdgk.se eller 0526-61 788.

Budgetarbete

I dessa tider är det också dags för styrelse tillsammans med klubbledningen att jobba med det stora arbetet, klubbens ekonomi. Budget för 2019 skall läggas och uppföljning av 2018 första halva skall gås igenom och eventuellt justeras. Vi ser mycket ljust på framtiden med ett positivt kassaflöde och ett ökat intäktsflöde inför 2019.

Banstatus

Banans skick är säsongsbästa just nu. Passa på att ta en rond och njut av banans status i ett strålande sensommarväder! Äntligen lite regn och fortsatt goda temperaturer gör att gräset växer bättre än på riktigt länge. Bankommittén sitter förövrigt i dagarna och ser över vad som bör göras inför invintring av banan samt vilka förbättringar som skall utföras till säsong 2019.

Träna med Hunter

Säsongen går mot sitt slut och Thomas Hunter jobbar förfullt med lektionspaketen som han sålt under våren 2018. Passa nu på att boka upp Thomas innan kylan och vintern står för dörren.