logo

Medlemsbrevet Juli

Sommarmånaden Juli över

Nu är dom flesta semestrar över och majoriteten av alla semesterfirare är narurligtvis mycket nöjda med sommaren.

Golfspelandet har dock på grund av det varma vädret minskat under Juli på nästa alla golfbanor i landet. Man har valt stranden, båten, husvagnen, cabben eller bara slappat istället.

Vi har klarat oss ganska bra och tror nu att många kommer ta sig ut i sensommaren för att ta igen sitt golfspelande. Därför är det extra viktigt att vi håller bana igång med en hög kvaliteé till våra gäster och medlemmar närmaste månaderna. Vattenläget har av naturliga skäl varit tajt men ändå under full kontroll och nu hoppas vi på regn till helgen för att fylla upp våra magasin inför September månad som ofta kan vara torr...

Golfveckan 2018

Då var årets Golfvecka över... Ett fantastiskt väder hade vi och nästan 700 tävlande under 5 dagar!

Vi tackar alla sponsorer, funktionärer, banpersonal, klubbpersonal samt deltagare för en underbar vecka och ser redan fram emot Golfveckan 2019 i lite annan tappning.

Många sponsorer har redan anmält intresse inför nästa år och några nya har ställt frågan om att få vara med 2019 så det kommer bli både kul och spännande!

#lagatvå

Nu kör vi en kampanj för våra greener på Strömstad Golfklubb !

 

 

För att bibehålla våra fina greener vill vi att ALLA hjälps åt att fortsätta laga nedslagsmärken!

""TA TVÅ"" - varje gång du är på green - laga två nedslagsmärken.

När du lagar - Sätt ner greenlagaren i alla fyra väderstrecken och tryck gräset och greenlagaren IN mot hålet.

Lyft ALDRIG gräset/greenlagaren utan säkerställ att du just trycker gräset utifrån och in!

 

Och Du, bollen bakom kan ju annars tro att det är DITT nedslagsmärke…

Frivilliga insattser

Nu när sensommaren närmar sig ser vi fram emot våra frivilliga medlemmmar utökade närvaro på klubben.

Dessa medlemmar bidrar med ett fantastiskt arbete för klubben som som i sin tur bidrar till både miljö och känsla samt sparar klubben en hel del pengar. Man får på köpet en social samvaro och klubben bjuder narurligtvis på fika och även ibland lunch om arbetet så kräver.

Är Du intresserad att hänga på dessa mogna tjejjer och killar? Kontakta kansliet så slussar vi ut Er till respektive grupp.

 

Nu kör vi igång med årets första REA! 

30% på ALLA kläder!!

Välkomna in och gör ett klipp hos Maggan & Thomas!!

 

Från V. 33 ändrade öppettider 0800 - 1700.

Fångande regndans...

Ordningsregeler

Beslut om regler för träningsspel samt ordningsregeler för klubbområdet togs under sommaren 2017. Dessa finns nu för studie på vår hemsida under klubben och ordningsregler. Vi vill att alla som besöker oss skall känna ökad trivsel och ett välkomnande som gör att man kommer tillbaka till oss igen.

Privata Golfbilar

Du som har egen golfbil och använder den på vår golfbana...

Du har väl inte glömt att lämna in en kopia på försäkringsbrevet och betalat den årliga avgiften i kansliet?

Detta är jätteviktigt ifall en olycka skulle vara framme eller om polis skulle stoppa Dig och kontrollera tillståndet. Har Du frågor kring detta? Kontakta Joacim i kansliet eller maila till intendent@stdgk.se.

Brandtillbud

Under golfveckan hade vi dessvärre två allvarliga brandtillbud vid dammluckan på 12:ans damm, ett på onsdagen samt ytterligare ett på söndagen.

Tack vare snabb och riktigt aggerande av vår personal efter utbrottet blev spridningen minimal. Däremot så har dammbryggan och luckan blivit totalförstörda och kommer att återuppbyggas i höst med en förbättring för styrningen av dagvattnet från Seläterområdet samt få bättre kontroll på vatten resurserna för banbevattningen.

Då allt för många slänger sina fimpar och snuspåsar på marken där man står vill vi vädja till Er. Snälla ta hand om Era restprodukter, det är ingen som uppskattar när banan är full av skräp. Det Du tar med Dig ut på banan se till att restprodukterna kommer in också eller läggs på avsedd plats.

TACK på förhand!