Testa bokningen i nya Min Golf

Nu har vi släppt bokningsfunktionen i betaversionen av nya Min Golf. Beta betyder att sidan fortfarande är under utveckling, men att vi är redo att bjuda in användare att testa, inledningsvis tidbokningen men fler funktioner släpps successivt under säsongen.

Nya Min Golf har också fått en modern och mobilanpassad design. Betatesterna sker parallellt med nuvarande Min Golf under hela 2018. Prova gärna, lämna feedback och hjälp oss att utveckla golfens administrativa verktyg.

EVRY golfbetalterminal

Tyvärr har det blivit ett fel i hur nya centrala betalningslösningen (Swish och kortbetalning) för nya Golfterminalen V3 ska sättas upp och hanteras mellan SGF, Swedbank, Payex och EVRY.

Detta innebär att vi inte kommer att få igång vår nya betalterminal som vi planerat efter midsommar. Vi kommer därför att tillfälligt införa kontanthantering för greenfee under tider då receptionen är stängd tills problemet med golfterminalen är löst. Det nya avtalet för kortbetalning är ett ramavtal för SGF och Swedbank vilket innebär att det nu är bara ett avtal och att klubben erhåller bättre priser på transaktioner än tidigare.

Du har väl inte glömt att anmäla Dig till årets "Slå ett slag för kampen mot cancer" Fyrboll-Bästboll-Poängbogey.

Sista anmälningsdag är nu på fredag 29 juni klockan 1200. Anmälningsavgift minst 300:- per par som går oavkortat till Cancerfonden.

TACK för att just Du lagar nedslagsmärken och lägger tillbaka uppslagen tuva. Det gör vår bana så mycket bättre!

Driving Range

Vår DR maskin har krånglat en hel del det sista, kan bero på att den är 18år gammal och dåligt servad…

Styrelsen har beslutat att köpa en ny och vi har lyckats få en stark sponsor som stöder investeringen på Driving Rangen in i framtiden. Adapt Comfort, TACK för att Ni bidrar till utvecklingen av vår Range!

More Golf Mastercard

Delbetala din årsavgift till golfklubben och andra inköp. Bonus på allt du köper. Bonuscheckarna löser du in hos våra samarbetspartners, bland annat Best Western Hotels & Resorts, Dormy, Golfstore, Mabi med flera.