Strömstad Golfklubb
Nyhetsbrev från klubben.
Hej alla medlemmar!

Först och främst så hoppas vi att alla medlemmar har hälsan med sig i dessa tuffa tider. Vi på klubben försöker jobba på så gott det bara går.

Vi saknar våra kära medlemmar från Norge väldigt mycket! Säger bara:" Ni är saknade och vi hoppas att vi ses snart på Strömstad GK."

Vi följer hela tiden de riktlinjer som Svenska Golfförbundet kommer med angående covid-19! Det kommer nya riktlinjer från Svenska Golfförbundet hela tiden. Därför lägger vi direkt ut informationen på vår hemsida stdgk.se eller på sociala medier,  man kan även följa det via Golf.se.

Vi vill även påminna alla att folkhälsomyndigheten tycker att det är bra att vara ute och spela golf. Bara man följer de riktlinjer som är satta från Svenska Golfförbundet.

Årsmötet och bolagstämman för klubben blev inställt och nytt datum är inte bestämt ännu. Ny kallelse kommer i god tid när det blir dags för oss kunna genomföra årsmötet och bolagstämman.

Styrelsen och Sportchef Patrik Åbrink

Tävlingar och aktiviteter

Klubben har bestämt att vi inte kommer att ha några aktiviteter eller tävlingar i klubbens regi tillsvidare. Nytt besked kommer i mitten av maj. Det har kommit många riktlinjer angående aktiviteter och tävlingar, så än del tävlingar och aktiviteter kommer flyttas längre fram i tiden och den del kommer att ställas in under 2020.

Tävlingsledningen.

Restaurangen

Öppet dagligen mellan 10.00-14.00 med en begränsad meny!

Dagens lunch vecka 14.

Fredag: Kycklingklubba med tomatsåsoch ris

Lördag: Boeuf bourguignon med kokt potatis

Söndag: Kalvstek med rostad potatis och gele

Välkomna Ellinor, (Vid frågor ring +46 526 351174 eller +46 702017175)

Receptionen

Boka starttid gör ni via vår hemsida, Min golf eller ringer till receptionen på +46 526 61788

Vill ni prata med Patrik kan ni maila intendent@stdgk.se eller +46 705361788

Glada Golfhälsningar

Strömstad Golfklubb

Arbete på banan. Bilden är från hål 2.
Vi har nu lagt ut nytt gräs på de tees som vi renoverar och det är på hålen 2,7,8,16 och 17! De kommer att bli spel klara i slutet av maj om vädrets makter är med oss.

Vi har även dressat fairway hårt på hål 1,2,3,9 och 18 för att få en bättre turf på de hålen runt klubbhuset.

Hälsningar Bankommitten

Öppet för golfbilar!
Nu är det tillåtet att köra golfbil på banan. Kör försiktigt och visa respekt mot vår fina bana.

Ideella krafter sökes!
Vi söker ideella krafter till Strömstad GK! Vi ska fixa vägar, trappor osv.

Är ni intresserade ta kontakt med Patrik +46705361788 eller intendent@stdgk.se

Köp av greenfee biljetter!
Köp 5 st greenfee biljetter för 1500kr! Erbjudandet gäller fram till 31 maj!

Man beställer och betalar i receptionen.

Boka lektion!
En bra start på säsongen är att ta en lektion av Thomas! Passa på att boka redan nu, för Thomas börjar bli upp bokad!

Lektionspaket köper ni i shoppen, 5st lektioner inkl. 20 hinkar för priset av 1295kr (ord. 2150kr)