Norges Nationaldag 17 maj
Vi på Strömstad GK vill passa på att gratulera alla våra Norska medlemmar på gårdagens Nationaldag! Vi saknar Er och hoppas att vi ses snart på Strömstad GK.

Hälsningar Personalen och Styrelsen.

Hunters sällskapsspel
Nu på onsdag den 20/5 så dra Hunters sällskapsspel igång. Det är valfri start/partner och den spelas i 2 klasser (Dam & Herr). Priset är 40kr, betala i shopen eller via swish.

Lycka till med spelet Maggan & Thomas

Träningar med Thomas
Vill ni utveckla er golf? Här kommer några dagar ni kan få träna med Thomas.

Damdagar 7/6 och 16/8 Kl. 10,00-12,00 Pris 150:-

Herrdagar 14/6, 5/7 och 9/8 Kl. 10,00-12,00 Pris 150:-

Anmälan görs i reception

Välkomna Thomas

Bankommittèn
Först och främst vill vi i bankommittén tacka Mats Malm för det fina arbetet han gjorde när han laga de uppslagna torvorna på fairway. Tack!

Vi i bankommittén har ett tät samarbete med GML som sköter vår bana. Så här långt tycker vi att banan är bra, men det gäller inte att slappna av utan att hela tiden bibehålla finischen och uppveckla klubben.

Arbeten som är gjorda på försäsong.

# De nya tees, som beräknas öppna den 6 juni!

# Nya klipplinjer på fairway

# Ruffen är borta bakom kullarna på hål 13.

# 15B är uppklipp så man kan träna längre fairway slag.

# Vi har lagt tillbaka krattorna i bunkrarna! Klubbens rekommendation är att ni använder egen handske, handuk eller så finns det engångshandske att få i receptionen.

Vi från bankommittén är gladligen tacksamma för tips och synpunker angående banan, maila det till kansli@stdgk.se!

Tack på förhand

Bankommittén

Ordförande Ola Åhlund och Anders Cederbratt, Alexander Karlsson, Elisabeth Baatz, Patrik Ånrink

Erbjudande greenfee biljetter!
Kanon erbjudande!

Styrelsen har bestämt att man får köpa hur många paket man vill iår och dem gäller fram till december 2021.

Greenfeepaket består av  Köp 5st för 1500:-

OBS. ni som redan har köpt iår dem gäller även 2021.

Idèella krafter!
Vi söker idèella krafter till klubben! Klubbhus området måste hållas efter nu när vi inte har vaktmästare på plats.

Vi har fått en del som vill hjälpa till och det är vi väldigt tacksamma över, men vi behöver fler! Intresserade så hör av er till intendent@stdgk.se eller i receptionen.

Tack på förhand