Greenfeesamarbeten

Som fullvärdig medlem i Strömstads GK har du tillgång till följande samarbeten med andra klubbar under 2021.

• Greenfee 150:- Alla dagar på Dynekilen GK fram till  31/5 2021.
  • Greenfeefritt vid tävlingar på Dynekilen (Undantaget är Slaget vid Dynekilen då ordinarie tävlingsgreenfee erläggs)
  • BDGFs greenfeesamarbete [BDGF:s Hemsida]

Greenfee samarbete 2021

Alternativ A

Vardagar under lågsäsong: måndag- torsdag 1/1 - 31/5 och 1/9 - 31/12 betalar fullvärdiga medlemmar en greenfee på 350 kr.

Det gäller de här banorna.

Allmags GK, Brastad GK, NorraBacka Fjällbacka, Dagsholm GK, Orust K, Dynekilen GK, Skaftö GK, Fjällbacka GK, Sotenäs GK, Forsbacka GK, Stenungsund GK, Lyckorna GK, Strömstad GK, Lysekil Holma GK, Tjörn GK, Mellerud GK, Torreby GK, Mjölkeröd GK, Uddevalla GK

Rabatten gäller för och hos de klubbar som anslutit till Alternativ A.

Alternativ B

Vardagar under högsäsong: måndag-torsdag 1/6 - 31/8 efter 14.00. Alla helger (fredag-söndag) efter 14,00. Alla röda dagar efter 14,00.

Under dessa perioder spelar fullvärdiga medlemmar med en rabatt om 100 kr på ordinarie greenfee. Rabatt på Brastad GK och Norrabacka Golf Fjällbacka 50 kr.

Det gäller de här banorna.

Allmag GK, Mellerud GK, Brastad GK, NorraBackaGolf Fjällbacka, Dagsholm GK, Stenungsund GK, Dynekilen GK, Strömstad GK, Forsbacka GK, Tjörn GK, Lyckorna GK, Lysekil-Holma GK, Uddevalla GK

Rabatten gäller endast för och hos de klubbar som anslutit sig till alternativ B.

Observera:

Rabatten gäller inom distriktet fullt betalande, fullvärdiga medlemmar, inte någon typ av vardags- eller greenfeemedlem.

På Brastad GK är greenfee 150 kr

På Norrbacka Golf Fjällbacka är greenfee 200kr.

Det är endast fullvärdiga medlemmar som kan ta del i och nyttja dessa samarbeten mellan klubbarna.